Nora Renell
Agilityvalmentaja

Olen Nora Renell, agilityvalmentaja.
Minulle agility on parhaimmillaan kun koira on koulutettu taitavaksi ja ohjaaja osaa lukea koiraansa ja tietää missä hänen tulee milloinkin radalla olla ohjauksia suorittamassa. Haluan valmentajana edistää niin koiran kuin ohjaajankin osaamista.

Lisäksi koulutan myös uutta huippuhauskaa agilityn serkkulajia hoopersia! Tässä lajissa keskitytään vielä enemmän juuri koiran taitojen opettamiseen kun ohjaaja ei voikaan välttämättä omalla liikkeellään tukea koiran suoritusta samalla tavalla kuin agilityssä.

Olen suorittanut Agilityliiton agilityvalmentajan AVA2-tutkinnon, ja minulla on myös eläintenhoitajan ammattitutkinto (eläinten trimmaamisen osaamisalalta). Olen myös opiskellut paljon muuta koiriin liittyvää, koirien ravitsemuksesta fysiikkaharjoitteluun, ja tällä hetkellä kartutan valmentajaosaamistani mm. olemalla mukana Agilityliiton valmentajarenkaassa 2021. Lisäksi osallistun aina seminaareihin ja webinaareihin kun suinkin on mahdollista, koskaan ei voi oppia liikaa!

Omien koirieni kanssa kilpailen ja valmentaudun aktiivisesti agilityssä, ja olemme jo toista kautta mukana Agilityliiton TopTeamissa. Harrastamme myös hoopersia ja toivottavasti tulevaisuudessa pääsemme siinäkin lajissa kilpailemaan. Vapaa-ajallamme saatamme silloin tällöin pyörähtää myös näyttelykehissä.


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.