IGP   
IGP-koulutusta positiivisen vahvistamisen kautta. 

Kiinnostaako IGP eli suojelu sinua ja kiinnostaako harjoitella sitä koiralähtöisesti leikin kautta? Tai haluatko oppia leikkimään koirasi kanssa kehittävällä tavalla? Tai haluatko kehittää koirasi motivaatiota leikkiin ja nostaa sen motivaatiota tehtäviin? Vai kiinnostaako tutustua suojeluun niin, että koiralle rakennetaan osaamista pala kerrallaan?

Otto Soininen vetää Rallitassulla IGP- eli suojelutreenejä, mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet lähtötasosta riippumatta. Kukin koirakko tekee päivän aikana kaksi treenivuoroa niin, että hallissa ei ole muita koiria. Koirakolla ei tarvitse olla pohjataitoja, niitä voidaan alkaa rakentaa perusteista alkaen.

Otolla on vahva osaaminen rajavartiolaitokselta 19 vuoden ajalta - hän on kannustava ja helposti lähestyttävä kouluttaja! Koulutuksessa voit itse määritellä mitä haluat lähteä koirallesi opettamaan ja osaat jatkaa harjoituksia myös kotona.

Koulutus sopii kaikille koirille, jotka nauttivat leikkimisestä! Ota mukaan koirasi lempilelut, muita varusteita et tarvitse!Palautteita asiakkailta:
"Mahtava porukka, parasta kun saa yksilöllistä opetusta uuden asian kanssa ja muut tsemppaavat aloittelijaa! Oton asiantuntijuus ja ymmärrettävyys on huippuluokkaa "

"Todella kova ja opettavainen päivä, sekä Ihania ihmisiä ja koiria!"

Aivan huikea kokonaisuus, isot kiitokset kouluttaja Otto Soiniselle ja järjestävälle taholle!"

"Otto on taitava! "


Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.


IGP