Jirka Vierimaa: Erinomainen Pentukurssi (alle 1v)   
Tällä kurssilla harjoitellaan kontaktia, rauhoittumista, käsittelyä ja koiramaista oivaltamista monipuolisin tavoin. Kurssin harjoitukset on jaettu selkeisiin vaiheisiin, jolloin kaikki kurssilla opetettavat taidot ovat erilaisten koirien ja ihmisten opittavissa.

Kurssin harjoituksia voidaan soveltaa hyvin monipuolisesti ja yksilöllisesti. Esimerkiksi kontaktiharjoituksia käytetään apuna ohitusten ja luoksetulon harjoittelemisessa. Rauhoittumista puolestaan tarvitaan ryhmässä ja yksin taukoiluun sekä oman vuoron odottamiseen. Käsittelyä voidaan harjoitella turvallisesti yhtä lailla leikin kuin häiriöharjoittelun kautta. Oivaltavissa harjoituksissa koirille opetetaan käytännöllisiä taitoja esimerkiksi vieraiden tervehtimistä ja oma-aloitteisuutta varten.

Kurssilla toimii kouluttajana Jirka Vierimaa ,YTM, käyttäytymisanalyysin asiantuntija ja väitöskirjatutkija. Jirkan kursseilla ja yksityisohjauksessa on käynyt yli 7000 koiraa. Hän on erikoistunut ihmisen ja eläimen väliseen vuorovaikutukseen ja tekee aiheesta koulutustyön ohella väitöskirjaa. Lisäksi hän on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.