Hihnakurssi   
Löytyykö hihnan toisesta päästä räyhähenki, demoni, oman tien kulkija vai painijan elkein maahan heittäytyvä karvakorva? Vai kaiken tämän sekoitus?
Kaikkiin haasteisiin löydetään ratkaisuja, kun opitaan ymmärtämään koiraa ja asioita, joita monipuolisesti lenkkeilyyn liittyy.
Pitkän hihnakurssin tarkoituksena on harjoitella monipuolisesti erilaisia tapoja ja taitoja, jotka tukevat yhteisen lenkkeilykuplan löytymistä niin, että molempien hihnapäiden kokemuksilla on väliä.
 
Kurssi lisää ymmärrystäsi koiran tarpeista ja opit tunnistamaan, mikä omaa koiraasi motivoi eri tilanteissa parhaiten, ja tämä auttaa sinua myös muussa arjessa koirasi kanssa. Kurssilla harjoitellaan sekä perustaitoja, että haastavia tilanteita, kuten ohituksia.
 
Kurssille mahtuu neljä koirakkoa, ja harjoitukset kestävät kaksi tuntia kerrallaan. Tällöin harjoituksia voidaan tehdä monipuolisesti välillä pareittain, välillä yksitellen ja välillä kaikki koirakot yhtä aikaa. Pääset rauhassa seuraamaan myös muiden tekemistä, ja koirasi pääsee välillä autoon lepäämään. Kurssilla on rento ja kiireetön ilmapiiri, ja myös tärkeälle keskustelulle on aikaa.
Pullakahvitakuu.Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.