-30%
Kamu Shampoot
17-19 EUR
Sisältää alv. 24.00%

Käyttöohje:
Kastele koiran turkki kokonaan lämpimällä vedellä. Hiero shampoo hellävaraisesti koiran niskasta kohti häntää. Käy koko koiran turkki hieromalla läpi. Vältä silmiä ja korvia. Huuhdo hyvin.

Sopii monille lemmikeille:
- sopii kaikille karvatyypeille perus pesuun
- sopii säännölliseen ja usein tehtävään pesuun
- ei häiritse jälki- tai muuta harjoittelua.
- ei vieraita hajuja – lopputuloksena lemmikin oma, puhdas tuoksu
- sopii turkillisille lemmikeille, kuten koirille, kissoille, marsuille ja hevosille.

Kamu Hajusteeton on kotimainen ja luonnollinen lemmikin shampoo. Ei vieraita hajuja - lemmikki tuoksuu pesun jälkeen puhtaalta ja luonnolliselta. Shampoo sisältää kuusenoksauutetta, joka neutraloi hajut sekä hoitaa ja raikastaa turkkia. Hajusteeton koiran shampoo antaa lopputulokseksi luonnolliselta ja puhtaalta tuoksuvan lemmikin. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Pesee sopivasti vaahdoten. Shampoo sopii mm. koirille, kissoille, marsuille ja hevosille. Sisältää kuusenoksauutetta, joka neutraloi tehokkaasti pahat hajut sekä hoitaa ja raikastaa turkkia.
Kamu Hellä -shampoo on luonnollinen ja kotimainen avainlipputuote. Se sisältää laventelia, joka rauhoittaa ihoa ja eläintä. Kuusenoksauute hoitaa ja raikastaa turkkia sekä neutraloi hajut. Kamu Hellä -lemmikkishampoo sopii erityisesti pehmeälle pentukarvalle ja kissoille. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin.
Kamu Hoiva on hellä shampoo kuivalle ja kutisevalle iholle. Eteeriset sitruuna, sitruunaruoho ja hunaja rauhoittavat kutisevaa ihoa. Shampoo sopii mm. koirille, kissoille, marsuille ja hevosille. Pesee turkin säilyttäen karvan karkeuden ja tuo esiin luonnollisen kiillon. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin.
Kamu Raikas -shampoo on kotimainen ja täysin biohajoava. Se on tehokas hajunpoistaja, vaikuttavina ainesosina on viherminttu ja teepuu. Lemmikkishampoo sopii koirille, kissoille, marsuille ja hevosille. Viherminttu neutraloi hajuja ja teepuu on luonnostaan puhdistava ja antiseptinen. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin. Tehokkaasti pesevä shampoo sopii loistavasti koirille, jotka nauttivat ojauinneista ja luonnossa rymyämisestä.
Kamu Kiiltävä on shampoo pitkälle ja takkuuntuvalle turkille. Shampoon sisältämä omenaviinietikka tekee turkista helposti kammattavan ja tuo karvan luonnollisen kiillon takaisin. Eteerinen eukalyptus on luonnostaan antiseptinen ja puhdistava ainesosa. Pesuteho perustuu luontopohjaisiin oliivi- ja kookostensideihin.

Kamu Helmi hoitoaine sisältää seljankukkaa ja bergamottia, jotka kosteuttavat ja hoitavat luonnollisesti ihoa ja turkkia sekä antavat miedon tuoksun. Auringonkukkaöljy ehkäisee hilseilyä ja kutinaa sekä ravitsee turkkia. Palauttaa turkkiin kiillon ja ehkäisee takkuuntumista. Ei silikonia tai parabeeneja, sopii kaikille karvatyypeille.

KAMU on kotimainen ja 100 % biohajoava. Turvallinen käyttäjälle ja ympäristölle. Avainlipputuote.


Tuotevaihtoehto
Hinta
Varastossa
Tuotevaihtoehto
Hinta
18.90 13.23
1
18.90
Loppunut
18.90 13.23
1
18.90
Loppunut
18.90 13.23
1
16.90 11.83
1