Loppunut
Swiss Natural
17-18 EUR
Sisältää alv. 14.00%

Koostumus
Ruoan erinomaisuus syntyy lempeällä höyrytysmenetelmällä joka mahdollistaa suuren lihan määrän helpon sulavuuden sekä hyvän siedettävyyden. Swiss Natural sisältää vähintään 72% lihaa, on täysin gluteenitonta, ainoana hiilihydraattina kevyttä ja helposti sulavaa perunaa. Omegat, vitamiinit- ja hivenaineet turvaavat välttämättömien ravintoaineiden päivittäisen saannin, frukto-oligosakkaridit ja korkealaatuinen dekantoitu sokerijuurikasmassa ylläpitävät normaalia suolistobakteerikantaa. Luonnollinen kasvihappo edistää ruoansulatusta sekä ruoan säilymistä. Swiss Natural ruoat eivät sisällä propyleeniglykolia, aromi- ja väriaineita. Valmistuksessa käytetään vain turvallisia elintarviketasoisia, jäljitettäviä raaka-aineita ja 100% tuoretta lihaa, jotka takaavat maistuvuuden ja huippulaadun.

Kaikki lihat ovat peräisin vain sveitsiläisilta maatiloilta sekä jäljitettävissä. Käytämme vain Sveitsistä peräisin olevaa lihaa, koska kaikki eläimet ovat meille tärkeitä. Lisäksi sveitsiläinen liha on kestävämpi vaihtoehto kuin ulkomailta tuotuna.
-Vähintään 72% lihaa
-Viljaton ja riisitön, hiilihydraatin lähteenä laadukasta ja helposti sulavaa perunaa
-Gluteeniton
-Vain turvallisia elintarviketasoisia raaka-aineita ja tuoreinta lihaa sveitsiläisiltä maatiloilta
-Kaikkien valmistusaineiden jäljitettävyys on 100%
-Kosteus 30%
-Valmistettu ilman keinotekosia aromi- ja väriaineita
-Doping-vapaata

Makuvaihtoehdot
Kana 1kg
Nauta 1kg
Lammas 1kg

ImmunoCell3Active®
Nukleotidi ravintolisä sisältää monien solujen entsyymien välttämättömiä perusrakenteita ja on suunniteltu edistämään solujen luonnollista uusiutumisprosessia. Se on ainutlaatuinen yhdistelmä nukleotideja, mannan- ja frukto-oligosakkarideja sekä korkealaatuisia luonnollisia hivenaineita. Vaikka normaalisti elimistössä on riittävästi nukleotideja, saattavat esimerkiksi urheilu, muut suuret fyysiset rasitukset, tiineys ja stressi lisätä niiden tarvetta.

Tuotevaihtoehto
Hinta
Varastossa
Tuotevaihtoehto
Hinta
16.50
Loppunut
17.50
Loppunut
17.50
Loppunut
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.