Ever Clean kissanhiekat
22.90 EUR
Sisältää alv. 24.00%

Ever Clean kissanhiekat 10L

Ever Clean Multiple Cat
Tuoksuva ja paakkuuntuva kissanhiekka, joka sopii erityisesti monikissataluksiin. Kissanhiekkaan on lisätty hajunsitojia usean kissan tarpeisiin ja mikrorakeet sitovat sekä eliminoivat hajut aktiivihiilitekniikan avulla. Raikas tuoksu antaa jatkuvan raikkauden kissanvessaan ja kotiin.

Ever Clean Multi-Crystals
Hajustamaton ja hyvin hajuja sekä nestettä imevä mikrohiekka. Hiekan koostumuksessa on mukana pieniä silica-kiteitä, jotka tehostavat nesteen sitoutumista ja hajujen imeytymistä. Multi-Crystals-hiekkaa suositellaan etenkin virtsaongelmista kärsiville kissoille. Kiinteät paakut helpottavat hiekkalaatikon puhtaanapitoa ja vähentävät jätteen muodostumista.

Ever Clean Fast Acting Odour Control
Tämä kissanhiekka on kehitetty poistamaan epätoivotut hajut kissanvessasta nopeasti ja tehokkaasti. Se sisältää ainutlaatuisen sekoituksen eri kasviuutteita, jotka huolehtivat siitä, että hiekka vapauttaa jopa 60 % enemmän hajunestoaineita vain 3 sekunnin kuluessa siitä, kun kissasi käyttää hiekkaa. Ever Clean Fast Acting Odour Control -kissanhiekka on varustettu lisäksi tassujen aktivoimalla tuoksulla, joka huolehtii pysyvästä raikkaudesta aina silloin – ja ainoastaan silloin – kun kissasi käyttää kissanvessaa.
Ever Clean Fast Acting Odour Control on täydellinen valinta pieniin tiloihin, sillä se auttaa pysäyttämään hajut jo ennen, kuin ne ehtivät edes muodostua. Hajut eliminoituvat aktiivihiiliteknologian avulla sen sijaan, että ne vain peitettäisiin. Erittäin tehokas hajujenhallinta estää hajujen muodostumisen ja leviämisen asuntoon.

Ever Clean Scented extra strong clumping
Hajustettu ja voimakkaasti paakkuuntuva kissanhiekka. Tämä kissanhiekka muodostaa erityisen tiiviitä paakkuja kissasi hiekkalaatikkoon, joten paakut on helppo poistaa eivätkä ne hajoa niin helposti siivotessa. Tämä laadukas kissanhiekka myös tuoksuu raikkaalta. Kissanhiekka hyödyntää aktiivihiilitekniikkaa hajujen kaappaamisessa, joten se eliminoi hajut sen sijaan, että se vain peittäisi niitä, jolloin tulos on mahdollisimman raikas. Lisäksi tassuilla aktivoituva tuoksu leviää ilmaan aina kun kissasi käyttää hiekkalaatikkoa.

Ever Clean Unscented extra strong clumping
Hajustamaton ja voimakkaasti paakkuuntuva kissanhiekka. Tämä kissanhiekka muodostaa erityisen tiiviitä paakkuja kissasi hiekkalaatikkoon, joten paakut on helppo poistaa eivätkä ne hajoa niin helposti siivotessa. Kissanhiekka hyödyntää aktiivihiilitekniikkaa eliminoidakseen epämiellyttävät hajut kokonaan sen sijaan, että se vain peittäisi niitä. Näin kissasi vessa pysyy raikkaana eikä kotiin tule tuoksuja ja hajusteita, jotka ovat ongelmallisia herkille kissoille ja omistajille.Tuotevaihtoehto
Hinta
Varastossa
Tuotevaihtoehto
Hinta
22.90
4
22.90
7
22.90
3
22.90
Loppunut
22.90
Loppunut
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.