Liisa Teronen
Eläintenkouluttaja (AT)
Olen Liisa Teronen Nurmijärveltä. Ensimmäisen oman koiran olen saanut 2005 ja Luken kanssa pääsinkin tutustumaan moniin eri lajeihin, joista meidän omiksi lajeiksi lopulta valikoituivat toko ja rally-toko. Luken kanssa ei kilpailemaan virallisiin kokeisiin ikinä päästy, mutta onnekseni pääsin aloittamaan viralliset kokeet lainakoira Rillan kanssa.

Kotoa löytyy tällä hetkellä labradorinnoutajat Riemu (TK1 Cerroprado's Black Diamond, s.2013) ja Hupi (Cerroprado's Diamond Are Forever, s.2019) sekä kääpiöpinserit Ralli (Lovely Bawlers Love Like Thunder, s.2017) ja Lysti (Lovely Bawlers Mary Poppins, s.2018). Koirien kanssa sulassa sovussa elelevät jättikanit Into ja Hali.
Omien koirien lisäksi meillä on asustellut kaksi Opaskoirakoulun koiraa, labradorit Maja ja Molli, jotka ovat valmistuneet opaskoiriksi 2017 ja 2019.


Omien koirien kanssa harrastan tällä hetkellä tokoa, näyttelyitä ja aktivointimielessä myös muita lajeja.
Kiinnostuin kouluttamisesta jo ensimmäisen koiran aikana ja tavoitteenani onkin tuoda myös asiakkaille niitä samoja onnistumisen tunteita, mitä itse olen koirieni kanssa saanut.


Eläintenkouluttajaksi valmistuin Ylä-Savon ammattiopistosta 2019 (näyttöeläiminä koirat ja kissat), koulutuskokemusta kuitenkin on ehtinyt kertymään jo lähes 10 vuodelta.  
Rallitassulla olen kouluttanut vuodesta 2018, ohjaan tällä hetkellä näyttelykoulutuksia, arkitottelevaisuutta sekä erilaisia häiriö- ja teematunteja.


Tavoitteenani on jatkaa opintojani myöhemmin vielä eläintenkouluttajan erikoisammattitutkintoon ja tälläkin hetkellä pyrin osallistumaan mahdollisuuksien mukaan koulutuksiin ja luennoille, joista on hyötyä niin omien koirien, kuin asiakkaidenkin ohjaamisessa.
Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.