Harrastuskoiran koulutus -kurssi   
Kurssi on tarkoitettu eri harrastuslajien ohjaajille.
Koiraasi ja sinua koulutetaan kurssilla omien tarpeiden mukaan.

Onko sinulla haasteita tunnetilan, hallinnan, aktiivisuuden, palkkaamisen tms kanssa? Kurssilla haemme vastauksia siihen, miten saat koiraasi motivoitumaan oikeasta tunnetilasta ja hakemaan yhteistyöstä kanssasi ja toimimaan tarkasti ja keskittyneesti.

Harrastus: Palveluskoiraurheilu – suojelu Kouluttanut 4 saksanpaimenkoiraa IPO3 luokkaan arvokisatasolle SM tai MM-tasolle Saksanpaimenkoiraliiton pätevöimä maalimies vuodesta 2004 Saksanpaimenkoiraliiton maalimieskouluttaja 8 vuoden ajan Saksanpaimenkoirien ominaisuusarvioija Eläintenkouluttaja (EA)

Luentoja ja koulutusta ympäri Suomea ja ulkomailla mm Virossa, Tanskassa ja Japanissa kaikkien harrastuslajien harrastajille mm. agilitystä, tokosta ja koiratanssista suojeluun ja metsästyslajeihin. Lisäksi kolutusta ja koulutusyhteistyötä poliisikoira-, rajakoira- ja sotilaskoiraohjaajien kanssa mm. Poliisikoirakoulun peruskurssien kouluttajana ja suojelukouluttajana.

Koulutus perustuu oppimisteorioihin, tieteeseen ja omaan kokemukseen. Erityisosaaminen viretilan, motivaation ja stressin kouluttamisesta ja niiden hyödyntämisessä mm. tottelevaisuuden ja korkeisiin motivaatioihin perustuvan hallinnan rakentamisessa.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.