Elli Kinnunen: Treenikupla workshop 3.-4.6.2023   

Treenikupla-workshop (esim tottelevaisuuslajeille)

Tämän viikonlopun teemana on katkeamattomaan yhteistyöhön tähtäävän harjoittelun rakentaminen. Hyvän treenikuplan rakentumiseen tarvitaan hyviä rutiineja, korkeaa työskentelymotivaatiota sekä suunnitelmallista toteutusta harjoitukseen. Mikäli koiran haasteena on häiriöiden perään unohtuminen kesken harjoituksen, työskentelyinnon lopahtaminen kesken suorituksen tai palkan jälkeen omiin maailmoihin unohtuminen, tämä workshop antaa työkaluja yhteistyön ja harjoitukseen sitoutumisen parantamiseksi.

Treenikupla workshop sisältää luennon sekä kaksi treeniä oman koiran kanssa.  Myös kuuntelijaoppilaspaikka ilman omaa koiraa on mahdollinen.

Treenit koirien kanssa on jaettu eri ryhmiin ryhmiin. Ryhmien välissä on myös taukoja.
Halutessasi voit olla paikanpäällä koko päivän, tai vaihtoehtoisesti vain oman ryhmäsi ajan. Yhdessä treeniryhmässä on kuusi koiraa.

Lauantai:

Treeniryhmä 1 LA klo 11.30-14
Treeniryhmä 2 LA klo 14.45-17.15

Sunnuntai:
Treeniryhmä 1 SU klo 9-11.30
Treeniryhmä 2 SU klo 12-14.30
Treeniryhmä 3 SU klo 15-17.30

Kouluttajan esittely:
Koirat, niiden kanssa harrastaminen ja toisten koirakoiden valmentaminen ovat minulle henki ja elämä. Harrastan ja kisaan koirieni kanssa monipuolisesti eri lajeissa, tällä hetkellä painottaen pk-hakuun ja jälkeen, tokoon ja noseworkiin.
Olen noseworkin koulutusohjaaja ja ylituomari. Treenikavereinani minulla on malinoisuros Mauri ja malinoisnarttu Irma. Sairaseläkkeellä sohvan lämmittämistä harrastaa australiankarjakoiranarttu Rita. Tärkeintä harrastamisessa on uuden oivaltamisen ilo, vahva yhteys ja hyvä suhde koiraan. Toisten koirakoiden valmentamisessa parasta on nähdä, miten jokainen koirakko askel askelelta lähestyy omaa suurinta potentiaaliaan tiiminä, selättää haasteita ja saavuttaa tavoitteitaan.

Elli kouluttaa Jyväskylässä Koiravalmennus Motivaatiossa noseworkia, tokoa, pk-tottista ja pentukursseja.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.