Agilityn ratatreenit   
Aloittelijoiden ratatreeni

Aloittelijoiden ratatreeni on pelkistä putki- ja hyppyesteistä koostuva ison kentän rataharjoitus, joka on avoin kaikille, jo vähintään agilityn alkeisiin tutustuneille koirakoille! Tähän ratatreeniin olette koirasi kanssa valmiita, mikäli olette aiemmin tehneet ainakin lyhyitä ratapätkiä ja koirasi pysyy pääsääntöisesti hallinnassa myös vapaana kentällä ollessaan. Suorituksen aikana kentällä ei ole lisäksenne muita kuin kouluttaja, mutta odotusalueella voi olla muita ihmisiä ja koiria.

Ratatreeniä sovelletaan kunkin koirakon taitotason mukaisesti, olit sitten liikkeellä aloittelijana tai kenties aktivoimassa jo eläkkeelle jäänyttä agilitytykkiä! Treenien kesto on 1,5 h pitäen sisällään radan rakennukseen käytettävän ajan.

Tervetuloa mukaan testaamaan taitoja matalan kynnyksen ratatreeneihin!


Edistyneempien ratatreeni

Edistyneempien ratatreeni on suunnattu koirakoille, jotka haluavat päästä testaamaan taitojaan hieman vaativammalla, ison kentän radalla! Osallistuakseen koiran ei tarvitse osata kaikkia esteitä - pääsääntöisesti radalla ei käytetä pujottelua eikä keinua, mutta rata pitää sisällään vähintään yhden kontaktiesteen (A tai puomi). Rata suunnitellaan siten, että sen ohjaamiseen voidaan soveltaa useita erilaisia ohjaustekniikoita, jolloin eri ohjausvaihtoehtoja voidaan vertailla koirakkokohtaisesti. Treenien kesto on 1,5 h pitäen sisällään radan rakennukseen käytettävän ajan.
joulukuu
helmikuu
maaliskuu
huhtikuu
toukokuu
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.