Vireenhallinnan valmennusryhmä (elokuussa)

249.00 sis alv

Varasto loppu

Kuvaus

Vireenhallinnan valmennusryhmä

Vireenhallinta on koulutustilanteen ja siinä käytettyjen palkkioiden hallintaa.

Tämä valmennuskurssi on tarkoitettu koiraharrastajille, jotka haluavat oppia suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan koulutustilanteita tarkasti ja nopeasti.
Kurssilla opit kouluttamaan tehokkaammin ja myös reagoimaan joustavammin, jos suunnitelma ei toteudu. Oppiminen tapahtuu käytännön ja keskustelun kautta, sillä paras teoriatieto palvelee juuri käytännön koulutustarpeita. Tavoitteena on lisätä ihmisen varmuutta oman koiran kouluttamisessa niin tietoa kuin taitoja lisäämällä.

Koulutuspäivät joka toinen sunnuntai 5 kertaa 23.8., 6.9., 20.9., 4.10 ja 18.10.  klo  10-13 (HUOM 4.10. kerta pidetään ulkona ja 18.10. Kauppanummentiellä)

Koulutuspaikka Rallitassun koulutushalli osoitteessa Nukarintie 24, 05400 Jokela

Valmennuskurssille mahtuu mukaan yhdeksän koirakkoa.

Kouluttajana on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija (TAY) Jirka Vierimaa. Jirkan koulutuksissa on tavattu toistakymmentä eri eläinlajia ja yli 5500 koiraa. Hänen erityiskiinnostuksensa liittyy positiivisen vahvistamisen menetelmiin ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa. Jirka on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.