Verkkoluento: Pennusta teinikoiraksi

39.00 sis alv

Kuvaus

 

Pennusta teinikoiraksi (4–12 kk ikäisille pennuille) la 12.9. klo 12-16

Miten koiran murkkuikään ja nuoruuteen tulisi suhtautua? No entä, jos huumori ja rentous eivät riitä? Aikuisuutta kohti kehittyvän koiran kanssa eläminen on jatkuvassa muutoksessa elämistä. Lenkkikaverina on yhtäkkiä aikuiselta koiralta näyttävä pentumainen hulivili.

Tämän verkkoluentopäivän aikana koiran kasvua kohti aikuisuutta käsitellään nopean muutoksen näkökulmasta. Miten koira voi muuttua, mitä se tarkoittaa ja miten siihen tulisi reagoida? Miten koiran nuoruus vaikuttaa koulutusmenetelmien valitsemiseen ja harjoitusten toteuttamiseen?

Verkkoluentopäivä sisältää kolme osiota ja niitä tiivistävän yhteenvedon.

Osa 1: Aktiivisuus yllätti koiranulkoiluttajan

Osa 2: Korvattomat päivät ja taitojen alennusmyynti

Osa 3: Onnistuneiden harjoitusten reseptejä

Osa 4: Yhteenveto-osio

Kouluttajana on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija (TAY) Jirka Vierimaa. Jirkan koulutuksissa on tavattu toistakymmentä eri eläinlajia ja noin 5000 koiraa. Hänen erityiskiinnostuksensa liittyy positiivisen vahvistamisen menetelmiin ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa. Jirka on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.

Luennolle ilmoittautuneille lähetetään infokirje, josta saat tarvittavat tiedot Zoomin käytöstä. Luennolle osallistujat eivät ole ääni- ja videoyhteydessä kouluttajaan tai toisiinsa, vaan verkkoluennoille osallistutaan seuraamalla luentoa verkon välityksellä. Kysymyksille chat-mahdollisuus.