Verkkoluento: Aloita alusta aikuisen koiran kanssa

39.00 sis alv

Varasto loppu

Kuvaus

 

Aloita alusta aikuisen koiran kanssa 10.10 . klo 12-16

Koirien kanssa voidaan kohdata monenlaisia muutoksia ja elämäntilanteita, joiden vuoksi luottamuksen ja yhteistyön rakentaminen aloitetaan alusta. Koira saattaa muuttaa luoksesi muualta, perhetilanne koiran ympärillä on voinut muuttua tai olet päättänyt tehdä koiran kanssa toisin kuin aiemmin.

Tämän verkkoluentopäivän aikana käsitellään koiran ja ihmisen välistä yhteistyötä, luottamusta ja niiden uudelleen rakentamista. Miten katsotaan kohti tulevaa ja pidetään itselle tärkeät tavoitteet käytännöllisinä? Millaisten menetelmien avulla tehdään isot muutokset ja onko niiden toteuttaminen palkitsevaa myös ihmisille?

Verkkoluentopäivä sisältää kolme osiota ja niihin perustuvan yhteenvedon.

Osa 1: Miten tulla tutuksi ja onnistua tavoitteissaan?

Osa 2: Koti ja arki kirjaimellisesti koiran silmin

Osa 3: Käyttäytymisen käytännölliset käännekohdat

Osa 4: Yhteenveto-osio

Kouluttajana on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija (TAY) Jirka Vierimaa. Jirkan koulutuksissa on tavattu toistakymmentä eri eläinlajia ja noin 5000 koiraa. Hänen erityiskiinnostuksensa liittyy positiivisen vahvistamisen menetelmiin ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa. Jirka on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.

Luennolle ilmoittautuneille lähetetään infokirje, josta saat tarvittavat tiedot Zoomin käytöstä. Luennolle osallistujat eivät ole ääni- ja videoyhteydessä kouluttajaan tai toisiinsa, vaan verkkoluennoille osallistutaan seuraamalla luentoa verkon välityksellä. Kysymyksille chat-mahdollisuus.