Tuire Kaimio – Koiran motivointi ja kouluttaminen 1.12. klo 12-17

59.00 sis alv

Varastossa

Osastot: ,

Kuvaus

Toimiiko koira hyvin kotona, mutta ei muualla?

Tämän kertainen Tuiren luentomme on otsikoitu aiheella koiran motivointi ja kouluttaminen. Aihe antaa Tuirelle hyvin “vapaat kädet” luennon sisällön suhteen ja hän tuleekin kertomaan paljon tärkeää asiaa niin koirista kuin niiden kouluttamisesta.

Yleisimpiä ongelmia on kun koira toimii kotona / tutussa ympäristössä hyvin, mutta ei muualla.  Miten voimme motivoida koiraa toimimaan myös haastavissa paikoissa?

Mitä paremmin ymmärrämme koiraa, sitä paremmin osaamme ratkaista myös ongelmakäytöksen syitä ja löydämme sopivat toimintatavat eri tilanteisiin. Luentoa suositellaan jokaiselle koiranomistajalle sekä kaikille koirien kanssa työskenteleville.

Eläintenkouluttaja Tuire Kaimio on päätoiminen eläinnäyttelijöiden kouluttaja. Kaimio on taitava ja arvostettu eläintenkäsittelijä sekä kouluttaja, ja hän on kouluttanut 30 vuoden aikana useita tuhansia eläimiä erilaisiin rooleihin elokuvissa ja teatterinäytöksissä. Hän on myös kirjoittanut lukuisan määrän kirjoja eläinten kouluttamisesta ja käyttäytymisestä. Kaimion kouluttamia eläimiä olemme nähneet mm. elokuvassa Poika ja ilves, jossa elokuvan ilves oli Kaimion kouluttama. Muita tunnettuja Kaimion kouluttamia eläinnäyttelijöitä ovat olleet mm. Myrsky-elokuvan kaukasianpaimenkoirat, VR:n kyyhkyset, Olvi-mainoksen Jeppe-koira sekä eläinnäyttelijät Onneli & Anneli –sarjassa. Uusimpana projektina oli Ailo-elokuva, jossa oli mukana lähes sata poroa ja useampi kymmen erilaisia muita eläinnäyttelijöitä. Kaimion eläintenkäsittelytaitoja arvostetaan myös ulkomailla, ja vuonna 2006 hän oli Nepalissa opastamassa paikallisia asukkaita norsujen käsittelyssä. Norsujenkoulutusprojekti oli WWF:n ja WSPA:n rahoittama, ja sen tarkoitus on kehittää työnorsujen koulutusta inhimillisemmäksi.

Luennon ajan on tarjolla kahvia / teetä sekä pientä purtavaa.

Luento pidetään Rallitassun koulutustilassa osoitteessa Kauppanummentie 8, 01900 Nurmijärvi. (Toinen kerros)