Tavoitteellisten pentujen ja nuorten koirien agility (lokakuussa)

249.00 sis alv

Varastossa

Kuvaus

Tavoitteellisten pentujen ja nuorten koirien agility

Tavoitteellisten tulevien agilitytähtien oma valmennusryhmä starttaa elokuussa! Tässä agilityvalmennuksessa rakennetaan huolellisesti niin koirille kuin ohjaajille agilityssä tarvittavia pohjataitoja ja rakennetaan itse lajissa tarvittavaa osaamista.

Koulutus on tarkoitettu koirakoille joilla on tavoitteena harrastaa agilitya tavoitteellisesti, ja joiden tähtäimessä on lajissa kilpaileminen. Koiran alaikäraja kurssille on 6kk. Koiralla tulee olla perushallinta kunnossa, sen sijaan vireongelmat eivät ole este osallistumiselle.

Kurssilla käydään läpi seuraavia osa-alueita:

– koiran kehonhallintaharjoituksia, jotka ovat edellytys turvalliselle ja terveelliselle agilityharrastamiselle

-hyppytaitoja – ns. flatworkia, eli agilitytaitojen kuivaharjoittelua ilman esteitä

– ohjaustekniikoita

– räjähtäviä lähtöjä ja starttitekniikkaa

– kontaktiesteille tarvittavia esitaitoja kun tavoitteena rakentaa koiralle pysäytys- tai juoksukontaktit

– pujottelun esitaitoja ja vanhempien koirien kanssa pujottelutekniikkaa

– vireenhallintaharjoituksia

– valmistavia rataharjoitteita. ns. sequencing

Kaikki harjoitukset räätälöidään kunkin koirakon tason ja iän mukaisesti – nuorimmat koirat eivät tee kurssilla varsinaisia esteharjoituksia vaan pääpaino on esitaitojen rakentamisessa, vanhemmat koirat voivat esteosaamista ja radalla toimimista jo harjoitella mikäli esitaidot ovat kunnossa.

Koulutuspäivät torstaisin kahdeksan kertaa: 17.10., 24.10., 31.10., 7.11., 14.11., 21.11., 28.11. ja 5.12. klo 19-20:30.

Ensimmäisellä kerralla on puolen tunnin luento ennen harjoituksia.

Kouluttajana toimii Mirja Leinikka.

Mirja on Koirakoulu Verkossa -yrityksen perustaja ja harrastanut, kouluttanut ja kilpailut agilityssä yhtenä päälajeistaan vuodesta 2005 saakka. Mirjan agiitykoulutuksen tavoitteena on rakentaa lajiin taidoiltaan niin taitavia koiria, että ohjaajan ei tarvitse kompensoida koiran puuttuvia taitoja omalla liikkumisellaan.