Verkkoluento: Onnistu pennun kanssa luovutusiästä alkaen

39.00 sis alv

Kuvaus

.Onnistu pennun kanssa luovutusiästä alkaen (2–4 kk ikäisille pennuille) la 29.8. klo 12-16

Koirien kouluttaminen on menetelmien ja harrastuslajien osalta nyt monipuolisempaa kuin koskaan aiemmin. Luovutusikäisten pentujen kanssa pidetään kuitenkin ensisijaisena, että omasta ihmisestä tulee suosikki, omasta kodista paikoista paras ja pennusta itsestään maailman hienoin tyyppi!

Tämä verkkoluentopäivä tarjoaa käytännöllisen perustietopaketin luovutusikäisten pentujen sosiaalistamisesta. Luennon aikana käsitellään mm. yksin olemisen alkeita, maailman ihmetysten kohtaamista, leikkimistä ja rauhoittumista, sisäsiisteyttä, ulkoiluvälineitä ja perustaitojen opettamista.

Verkkoluentopäivä sisältää kolme osiota ja niitä tiivistävän yhteenvedon.

Osa 1: Aikaikkuna sulkeutuu, tuleeko kiire?

Osa 2: Kehittyvät perustaidot ja kasvavat perustarpeet

Osa 3: Asiat, joiden halutaan kestävän vuosien ajan

Osa 4: Yhteenveto-osio

Kouluttajana on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija (TAY) Jirka Vierimaa. Jirkan koulutuksissa on tavattu toistakymmentä eri eläinlajia ja noin 5000 koiraa. Hänen erityiskiinnostuksensa liittyy positiivisen vahvistamisen menetelmiin ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa. Jirka on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.

Luennolle ilmoittautuneille lähetetään infokirje, josta saat tarvittavat tiedot Zoomin käytöstä. Luennolle osallistujat eivät ole ääni- ja videoyhteydessä kouluttajaan tai toisiinsa, vaan verkkoluennoille osallistutaan seuraamalla luentoa verkon välityksellä. Kysymyksille chat-mahdollisuus.