Jirka Vierimaan luennot

29.00 sis alv

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus

Jirka Vierimaalta 2h luentoja lauantai päivisin klo 13.30-15.30

Luennot pidetään Rallitassun koulutustilassa nurmijärven kirkonkylällä osoitteessa Kauppanummentie 8. (Toinen kerros)

Voit ilmoittautua haluamillesi luennoille hintaan 29€ / luento.

 

12.1.2019    Virheetön oppiminen

o  Mitä kouluttajalta vaaditaan, jotta koira voisi oppia uusia taitoja mahdollisimman nopeasti ja helposti? Tämän luennon aikana tutustumme konseptien oppimiseen, joiden avulla virheetön oppiminen tulee täysin mahdolliseksi. Lisäksi tutustumme yksinkertaisiin pikaratkaisuihin, jotka auttavat koiraa oppimaan nopeammin.

2.2.2019   Koiran valinnanvapaus

o  Koirille annettava valinnanvapaus puhututtaa koiramaailmassa. Koiran monimuotoisuus lajina asettaa kuitenkin ehtoja sille, miten valinnanvapaus ja muut oikeudet voidaan toteuttaa. Luennolla esitellään 10 osa-alueen avulla, miten ja missä rajoissa tähän keskusteluun tulisi suhtautua.

23.2.2019    Koirien impulsiivinen käyttäytyminen

o  Tiesitkö, että impulsiivisesti käyttäytyvä koira voi olla erinomainen harrastuskaveri? Luennolla esitellään viisi käytännön koulutuksen ja koiran oppimisen osa-aluetta, joiden avulla koiran impulsiivisuuden kanssa pystyy elämään tasapainoista elämää.

23.3.2019    Koiralle opetettu sinnikkyys

o  Koiran optimistinen asenne, motivoituminen ja tehtäviin keskittyminen häiriöistä huolimatta ovat vain osittain kiinni koiran persoonallisuudesta. Koiran voi nimittäin opettaa sinnikkäämmäksi. Miten opetetun sinnikkyyden avulla voidaan vähentää koiran reagointia stressitekijöihin?

6.4.2019     Tunnetila koirien koulutuksessa

o  Koiran tunnetila vaikuttaa siihen, mitä se harjoituksesta oppii. Useimmiten havaitsemme opettamamme tunnetilan vasta jälkikäteen, kun se on jo vahvistunut silmiinpistäväksi. Miten koiran tunnetila voidaan järjestää koulutuksessa ihanteelliseksi? Entä millaisia eroja erilaisten motivointikeinojen välillä todella on?

 

Luennoitsija on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija (TAY) Jirka Vierimaa. Jirkan koulutuksissa on tavattu toistakymmentä eri eläinlajia ja yli 5500 koiraa. Hänen erityiskiinnostuksensa liittyy positiivisen vahvistamisen menetelmiin ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa. Jirka on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

12.1. Virheetön oppiminen, 2.2. Koiran valinnanvapaus, 23.2. Koirien impulsiivinen käyttäytyminen, 23.3. Koiralle opetettu sinnikkyys, 6.4. Tunnetila koirien koulutuksessa, Kaikki viisi luentoa