Jirka Vierimaa: Ketjuanalyysin Valmennusryhmä

90.00 sis alv

Varasto loppu

Kuvaus

HUOM TÄMÄ SIIRTYY!

Ketjuanalyysin Valmennusryhmä

Haluatko oppia suunnittelemaan, kouluttamaan ja viestimään koirien koulutuksessa aiempaa tarkemmin? Oli kyse sitten koirien vireenhallinnasta ja häiriöharjoittelusta, koulutuksen nopeasta suunnittelusta ja tarkentamisesta tai treenipalautteen antamisesta ja hyödyntämisestä, ne kaikki voidaan perustaa ketjuanalyyttiseen ajattelu- ja toimintatapaan. Ketjuanalyysilla tarkoitetaan paperilla selkeältä näyttävää ja puheessa käytännöllistä ja ymmärrettävää polkua, tapahtumien ketjua, harjoituksen alusta loppuun. Hyvä suunnittelu varmistaa harjoitusten onnistumisen ja hyvässä seurassa omat taidot nousevat esiin ja pääsevät kehittymään.

Valmennuksen aikana tutustumme käytännöllisen harjoitussuunnitelman malliin monista näkökulmista. Mallin avulla opit kouluttamaan koiraasi tarkemmin, tietoisemmin, tavoitteellisemmin ja silti hyvin käytännöllisesti ja ymmärrettävästi. Tämän mallin avulla opit, millainen tapahtumaketju johtaa seuraavalle vaikeusasteelle, miten jatkuvasti muuttuva harjoitus voi pysyä käsissäsi, missä määrin improvisoinnista on hyötyä ja millaisia käyttämäsi palkitsemistavat koiralle ovat.

Valmennuksen ensisijaisina tavoitteina on
– lisätä ja monipuolistaa koulutustilanteiden suunnittelun ja toteutuksen taitoja,
– harjoitella täsmällistä positiivista kommunikointia palautteen pyytämisessä ja antamisessa,
– kehittää ongelmanratkaisukykyä koulutuksen etenemisen ja turvallisuuden näkökulmista,
– harjoitella mukavassa ryhmässä keskittyneesti ilman epäonnistumisen jännittämistä sekä
– ymmärtää, miten opitut käyttäytymisen ongelmat vahvistuvat kuin varkain

Ketjuanalyyttinen harjoittelun malli soveltuu koirien kouluttamisessa kaikkiin harrastuslajeihin ja arkiseen ongelmanratkaisuun. Kouluttamisessa on aina lopulta kyse konkreettisesta käyttäytymisestä ja yhdessä tekemisestä. Valmennus soveltuu koirien kouluttamiseen jo perehtyneille ja siitä innostuneille harrastajille ja koirien kouluttamisen ammattilaisille. Jirka Vierimaa on opettanut ketjuanalyysia niin aloittelijoille kuin oppilaitoksissa ja se sopii käytännöllisyytensä vuoksi teoriasta innostuneille sekä sitä karttaville. Yhteensä 8 koulutuspäivästä 2 on koirattomia seminaaripäiviä.

Osa 1 – Perusteista soveltamiseen

Seminaarissa tutustumme ketjuanalyysimallin avulla koulutuksen suunnitteluun ja tärkeimpiin oppimisen yksityiskohtiin. Koulutamme ihmisille käyttäytymisketjuja ja opimme tunnistamaan ihmisten ja koirien kouluttamisen konkreettisia yhtäläisyyksiä ja eroja. Valmennuspäivien aikana opettelemme soveltamaan suunnittelua, seurantaa ja palautetta käytännön harjoittelussa osallistujien omien koirien kanssa.

18.4. klo 10-16 Aloitusluento

2.5. klo 10-16 1. treenipäivä

16.5. klo 10-16 2. treenipäivä

6.6. klo 10-16 3. treenipäivä

Osa 2 – Syventävät harjoitukset

Seminaarissa tutustumme koulutussuunnitelmien erilaisiin painotuksiin, joustavuuteen ja palkkioiden arvon luokittelemiseen. Valmennuspäivien aikana perehdymme vaativampiin osa-alueisiin, kuten koulutuksen aikana improvisoimiseen ja virhetilanteisiin reagoimiseen sekä tavanomaisten asetelmien kääntämiseen päälaelleen.

27.6. klo 10-16 luentopäivä

11.7. klo 10-16 4. treenipäivä

25.7. klo 10-16 5. treenipäivä

15.8. klo klo 10-16 6. treenipäivä

Kaikki päivät sisältävät tunnin lounastauon. Luentopäivät ovat ilman koiria.

Kurssi järjestetään vähintään 10 osallistujan ryhmälle.

Kurssin hinta on 90€ /pv (yhteensä 720€ ) Päivät laskutetaan aina etukäteen yksi kerrallaan. Varaamalla paikkasi ja maksamalla ensimmäisen päivän sitoudut maksamaan päivät aina ennakkoon. Lisää infoa tästä voit kysyä: info@rallitassu.fi

Luennot pidetään Kauppanummentiellä, treenit Nukarintien hallilla.