Jirka Vierimaa: Arkitottelevaisuus pennuille ja junnuille (elokuussa)

199.00 sis alv

Varasto loppu

Kuvaus

Monipuolista häiriöharjoittelua ja arjen taitoja pennuille ja junioreille.

Kurssilla tehdään pentujen ja nuorten koirien oppimiskykyä, koulutettavuutta ja keskittymistä parantavia harjoituksia monenlaisten houkutusten ja häiriötekijöiden aikana. Oppimiskykyä ja koulutettavuutta voidaan tarkastella erittäin käytännöllisesti sujuvuuden, sinnikkyyden, valitsemisen ja yleistyvyyden avulla.

Lisäksi kurssilla verrataan erilaisten harjoitusasetelmien toimivuutta koiran näkökulmasta, sillä toisinaan tilanne vaikuttaa koiran oppimiseen enemmän kuin ihmisen tekemä ohjaus ja sitä seuraavat palkkiot.

Kurssin päätavoitteina ovat arjen sujuvuus jatkuvasti kehittyvän koiran kanssa ja valmiuksien rakentaminen monipuolista harrastamista varten. Ryhmäkurssin jokainen harjoitus voidaan toteuttaa yksilöllisesti koirien lähtötilanteiden ja ihmisten lopputavoitteiden perusteella.

Koulutuspäivät sunnuntaisin  5 kertaa:

23.8., 6.9., 20.9., 4.10 ja 18.10.  klo  13.30-15.30 (HUOM 4.10. kerta pidetään ulkona ja 18.10. Kauppanummentiellä)

Koulutuspaikka Rallitassun koulutushalli osoitteessa Nukarintie 24, 05400 Jokela

Kurssille mahtuu mukaan kahdeksan koirakkoa.

Kouluttajana on eläinten oppimisen ja käyttäytymisanalyysin asiantuntija (TAY) Jirka Vierimaa. Jirkan koulutuksissa on tavattu toistakymmentä eri eläinlajia ja yli 5500 koiraa. Hänen erityiskiinnostuksensa liittyy positiivisen vahvistamisen menetelmiin ongelmanratkaisussa ja urheilukoirien koulutuksessa. Jirka on yksi Tampereen yliopiston eläinkouluttajakoulutuksen pääkouluttajista.