Jari Kantoluoto: Tunteesta tekniikkaan luento 27.9. klo 18-21

39.00 sis alv

Varastossa

Kuvaus

Onko tunne koirallesi kriteeri?

Tunteesta tekniikkaan luento käsittelee erilaisiin harrastus-, työ- ja metsästystehtäviin koulutettavien koirien tunteiden ja yhteistyön merkityksestä suorituskestävyyteen, suoritustarkkuuteen ja motivaatioon.

Luennolla käydään läpi perustunteiden ja vireen tulkitsemista ja kouluttamista. yhteistyön ja koiran ja ohjaajan välisen kommunikaation merkitystä ja rakentamista.

Luennoitsija: Jari Kantoluoto

Harrastustukset: Palveluskoiraurheilu – suojelu

Kouluttanut 4 saksanpaimenkoiraa IPO3 luokkaan arvokisatasolle SM tai MM-tasolle Saksanpaimenkoiraliiton pätevöimä maalimies vuodesta 2004 Saksanpaimenkoiraliiton maalimieskouluttaja 8 vuoden ajan Saksanpaimenkoirien ominaisuusarvioija Eläintenkouluttaja (EA)

Luentoja ja koulutusta ympäri Suomea ja ulkomailla mm Virossa, Tanskassa ja Japanissa kaikkien harrastuslajien harrastajille mm. agilitystä, tokosta ja koiratanssista suojeluun ja metsästyslajeihin. Lisäksi kolutusta ja koulutusyhteistyötä poliisikoira-, rajakoira- ja sotilaskoiraohjaajien kanssa mm. Poliisikoirakoulun peruskurssien kouluttajana ja suojelukouluttajana.

Koulutus perustuu oppimisteorioihin, tieteeseen ja omaan kokemukseen. Erityisosaaminen viretilan, motivaation ja stressin kouluttamisesta ja niiden hyödyntämisessä mm. tottelevaisuuden ja korkeisiin motivaatioihin perustuvan hallinnan rakentamisessa.

Luento pidetään osoitteessa Kauppanummentie 8, toinen kerros.

Luennon ajan on tarjolla kahvia/ teetä sekä pientä purtavaa.

Luennon lisäksi on mahdollista ostaa myös yhteishintaan Jarin  Harrastuskoiran koulutus -kurssi joka alkaa 8.10. Tästä linkistä pääset  katsomaan lisätiedot ja ostamaan suoraan molemmat:

Jari Kantoluoto: Harrastuskoiran koulutus -kurssi