Jari Kantoluoto: Harrastuskoiran koulutus -kurssi

275.00 sis alv

Varastossa

Kuvaus

Jari Kantoluoto – Harrastuskoiran koulutus –kurssi

Kurssi on tarkoitettu eri harrastuslajien ohjaajille.

Koiraasi ja sinua koulutetaan kurssilla omien tarpeiden mukaan.

Onko sinulla haasteita tunnetilan, hallinnan, aktiivisuuden, palkkaamisen tms kanssa? Kurssilla haemme vastauksia siihen, miten saat koiraasi motivoitumaan oikeasta tunnetilasta ja hakemaan yhteistyöstä kanssasi ja toimimaan tarkasti ja keskittyneesti.

Kouluttaja: Jari Kantoluoto

Harrastus: Palveluskoiraurheilu – suojelu Kouluttanut 4 saksanpaimenkoiraa IPO3 luokkaan arvokisatasolle SM tai MM-tasolle Saksanpaimenkoiraliiton pätevöimä maalimies vuodesta 2004 Saksanpaimenkoiraliiton maalimieskouluttaja 8 vuoden ajan Saksanpaimenkoirien ominaisuusarvioija Eläintenkouluttaja (EA)

Luentoja ja koulutusta ympäri Suomea ja ulkomailla mm Virossa, Tanskassa ja Japanissa kaikkien harrastuslajien harrastajille mm. agilitystä, tokosta ja koiratanssista suojeluun ja metsästyslajeihin. Lisäksi kolutusta ja koulutusyhteistyötä poliisikoira-, rajakoira- ja sotilaskoiraohjaajien kanssa mm. Poliisikoirakoulun peruskurssien kouluttajana ja suojelukouluttajana.

Koulutus perustuu oppimisteorioihin, tieteeseen ja omaan kokemukseen. Erityisosaaminen viretilan, motivaation ja stressin kouluttamisesta ja niiden hyödyntämisessä mm. tottelevaisuuden ja korkeisiin motivaatioihin perustuvan hallinnan rakentamisessa.

Koulutuspaikka Rallitassun koulutushalli osoitteessa Nukarintie 24, Jokela/Tuusula

Koulutuspäivät tiistaisin viisi kertaa:  18.8., 1.9., 15.9., 29.9. ja 13.10.   klo 17-19.

Mukaan mahtuu kuusi koirakkoa.

 

 

Lisätiedot

Vaihtoehdot

Kurssi, Kurssi + luento