Jaana Pohjola: Tyytyväinen koira – onnellinen omistaja jatkokurssi

85.00 sis alv

Varastossa

Kuvaus

Tyytyväinen koira, onnellinen omistaja jatkokurssi!

Kurssi on tarkoitettu pitkän kurssin käyneille.

Kurssi koostuu neljästä lähipäivästä, joissa on sekä käytännön harjoituksia oman koiran (tai projektikoirakon) kanssa sekä keskustelu/teoriaosuus.

Päivien teemat:

– Lauantai 9.11. erilaiset vahvisteet käytännön tilanteissa, tupla- ja triplapalkat ja palkkion valinnat

– Lauantai 30.11. konseptit, vihjepolut ja tapahtumasarjat sekä häiriöt harjoittelussa

– Lauantai 4.1. hallinnan tunne harjoituksissa ja aktiivi/passiivitauko

– Lauantai 25.1. valinnan mahdollisuudet harjoituksissa, koiran sitouttaminen ja vastuuttaminen sekä ongelmatilanteet: vire ja ääntely

Päivät alkavat  klo 10 alustuksella päivän teemaan liittyen. Teoriaa ja keskustelua käydään parin tunnin ajan ja sen jälkeen on tunnin tauko, jossa ehtii mahdollisesti hakea koiran.

Päivän toinen puolisko käytetään pienryhmäharjoitteluun koirien kanssa. Voit tulla kurssille oman koirasi kanssa tai ilman koiraa tai projektikoirakon kanssa, jos haluat kehittää erityisesti omia ohjaamistaitojasi.

Kurssin hinta on 85€ /pv  (yhteensä 340€ ) Päivät laskutetaan aina etukäteen yksi kerrallaan. Varaamalla paikkasi ja maksamalla ensimmäisen päivän sitoudut maksamaan päivät aina ennakkoon.  Lisää infoa tästä voit kysyä:   info@rallitassu.fi

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia.

Tervetuloa mukaan!