Jaana Pohjola: Tyytyväinen harrastuskoira – onnellinen omistaja

85.00 sis alv

Varastossa

Kuvaus

Tyytyväinen harrastuskoira – onnellinen omistaja

Tyytyväinen harrastuskoira, onnellinen omistaja on pitkä kurssi, jonka aikana opit koiran psyykkisestä hyvinvoinnista, virikkeistä, omaehtoisuudesta ja valinnan vapaudesta ja opit soveltamaan niitä omalle koirallesi.

Kurssi on prosessi, jossa lähipäivä on noin kerran kuussa ja väliaikoina saat tehtäviä, joita tehdä oman koiran kanssa. Osaan kurssipäivistä sisältyy käytännön harjoituksia luennon lisäksi – harjoitukset toteutetaan pienryhmissä.

Mikäli olet aktiivinen harrastaja tai ylipäänsä kiinnostunut koiran hyvinvoinnista ja uusista näkökulmista kouluttamiseen ja lajiharjoitteluun tai koiran mielentilaan, kurssi on oikea valinta.

Mikäli olet kiinnostunut omaehtoisuudesta, koiran hallinnan tunteesta tai valintojen tarjoamisesta koirallesi, kurssi on sinulle sopiva!

Pitkällä kurssilla sinulla on vertaisryhmän ja kouluttajan tuki yli puolen vuoden ajan! Lisäksi saat käyttöösi kattavat materiaalit kurssin aiheista.

15.9.2019  Lajityypillinen käyttäytyminen ja käyttäytymisen mittaaminen

3.11.2019 Virikkeiden käyttö ja koiran palautuminen

8.12.2019 Omaehtoisuus ja hallinnan tunne

5.1.2020 Koiran motivaatio ja mielentila

16.2.2020 Valinnanvapaus lajiharjoittelussa

15.3.2020 Tukitaidot, häiriöt ja vire

5.4.2020 Ongelmatilanteiden purku

Koulutuspäivät sunnuntaisin Klo 10-17

Kurssin kouluttaja on Jaana Pohjola (MSc, BSc, AmO). Jaanan tärkeitä arvoja ovat omaehtoisuus, hallinnan tunne, aito motivaatio ja valinnan vapaus. Näitä teemoja hän toteuttaa monipuolisissa koulutuksissa eri puolilla Suomea. Jaana on kehittänyt kysytään koiralta-konseptin, johon liittyy erilaisia koiran valinnanvapautta ja hallinnan tunnetta lisääviä harjoituksia.

Kurssin hinta on 85€ /pv  (yhteensä 595€ ) Päivät laskutetaan aina etukäteen yksi kerrallaan. Varaamalla paikkasi ja maksamalla ensimmäisen päivän sitoudut maksamaan päivät aina ennakkoon.  Lisää infoa tästä voit kysyä:   info@rallitassu.fi

Tervetuloa mukaan!