Hyvin suunniteltu, puoliksi tehty

105.00 sis alv

Varasto loppu

Kuvaus

 

Koulutussuunnitelman rakentaminen ja treenikirjanpito.

Tämä kurssi on suunniteltu tavoitteellisesti treenaaville koiranohjaajille, jotka haluavat edetä koulutuksessaan tehokkaasti ja saavuttaa tavoitteensa.

Kurssilaiset oppivat kurssin aikana rakentamaan yksilölliset koulutussuunnitelmat haluamalleen käytökselle/käytösketjulle ja seuraamaan koulutuksen etenemistä treenikirjanpidon avulla.

Kurssikerrat ovat ohjaajapainotteisia. Työskentelyaikaa koiran kanssa on verrattain vähemmän kuin muilla kursseilla.

Koulutuspäivät tiistaisin 25.8., 8.9. ja 6.10. klo 19.45-21.15

Koulutuspaikka Kauppanummentie 8, toinen kerros

Mukaan mahtuu 6 koirakkoa.

Kouluttajana Trust the Nose –  Karita Häkkinen, hajutyöskentelyyn erikoistunut, eläinkoulutuksen rautainen ammattilainen.

Yli vuosikymmen koirien hajutyöskentelyn parissa on kartuttanut niin käytännön kokemusta, osaamista kuin tietoa tästä mielenkiintoisesta alasta. Kun ensimmäisen kerran otin jälkiliinan käteeni, totesi silloinen kouluttajani, että “tähän jää sitten koukkuun”.  Enpä silloin tiennyt miten oikeassa hän olikaan!

Takana on useita vuosia aktiivista vapaaehtoistyötä elänetsijöiden parissa, lähes seitsemän vuotta erikoisetsintäkoiranohjaajana ja kouluttajana sekä satoja asiakaskoirakoita, kurssilaisia, yksityisasiakkaita ja valmennettavia eri hajutyöskentelyn osa-alueilta.

Säännöllinen jatkokouluttautuminen kotimaisten ja kansainvälisten hajutyöskentelyn huippuammattilaisten ohjauksessa ja heidän rinnallaan pitää omankin ammattitaidon ajantasalla tuoden tuoreita tuulahduksia viimeisimmistä tutkimustiedoista käytännön sovelluksiin. Yhteistyökumppanit, kollegat ja asiakkaat Suomessa ja Suomen rajojen ulkopuolella haastavat myös päivittämään tietoja ja koulutusmenetelmiä jatkuvasti paremmiksi ja tehokkaammiksi.