Kia Stenlund
Eläintenkouluttaja (AT)

Olen Kia Stenlund ja työskentelen päätyökseni kouluttajana. Olen kiinnostunut arkikäytöksistä, pentukoulutuksesta, eläinlääkäripelosta, käsittelyhaasteista, sekä vaikeasti motivoitavista koirista. Omassa yrityksessäni pidän myös kotikäyntejä ja luentoja. 

Olen valmistunut 2018 eläintenkouluttajaksi. Samana vuonna perustin yritykseni. Olen aiemmilta ammateiltani eläintenhoitaja, sekä klinikkaeläinhoitaja. Tällä hetkellä koulutan päätoimisesti yrittäjänä. Omia koiria on ollut yli 10 vuotta ja olen harrastanut ja kilpaillut useammassa lajissa. Tällä hetkellä kotona asustelee australianpaimenkoira, sekä labradorinnoutaja, joiden kanssa harrastan ja kilpailen, lajeina rally-toko, sekä toko.


Rallitassulla koulutan arkikäytöksiä, pentukursseja, rally-tokoa ja tokoa.

Harrastan ja kilpailen omien koirieni kanssa rally-tokossa, sekä tokossa. Kursseilleni ovat tervetulleita kaikki, oli sitten kisatavoitteita, tai omaksi iloksi harrastamista. Minulle on tärkeää, että kursseillani on iloinen ja rento tunnelma. Onnistumisen tunteet niin omistajille, kuin koirille, ovat avain koiraharrastuksen saloihin. Pyrin aina löytämään jokaiselle koirakolle sopivia harjoituksia, tason ja tavoitteet huomioiden. Lämpimästi tervetuloa kursseilleni oppimaan uutta!

Tarjoan koirien koulutusta koko Uudenmaan alueella. Erityisosaamisalaan kuuluvat rescuekoirat, ongelmakäytös, eläinlääkäripelot ja koiranpennun koulutus.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.