Elli Kinnunen: Palkkaamispäivä 28.1.2023   

Palkkaaminen on koiraharrastajan työkalupakin tärkein väline: opettelemalla palkkaamistaitoja ohjaaja pystyy parantamaan koulutuksen tehokkuutta ja syventämään suhdetta koiraan.
Tehokas palkkaaminen on prosessi jota voidaan vahvistaa ja tehdä koirasta aktiivisempi toimija palkan tavoittelussa: aktiivinen koira taas on tehokkaampi ja motivoituneempi työskentelijä!
Palkkaamispäivän tavoitteena on löytää jokaiselle koirakolle sopivia tapoja käyttää erilaisia palkkioita, vahvistaa koiran motivaatiota työskentelyyn, parantaa ohjaajan osaamista palkkauksessa sekä luoda palkkiosysteemejä jotka puhuttelevat koiraa kovaa ja korkealta!

Palkkaamispäivä sisältää luennon sekä kaksi treeniä oman koiran kanssa. Halutessasi voit osallistua myös pelkälle luennolle joko paikan päällä tai etänä. Myös kuuntelijaoppilaspaikka ilman omaa koiraa on mahdollinen.
Luento etäyhteydellä pidetään zoomin kautta ja tästä jää tallenne joka on katsottavissa luennon jälkeen kahden viikon ajan.
Treenit koirien kanssa on jaettu kahteen ryhmään, aamu- ja iltapäivä. Ryhmien välissä on myös lounastauko. Iltapäiväryhmään ilmoittautuneilla on tässä välissä myös hakea oma koira paikalle.
Halutessasi voit olla paikanpäällä koko päivän, tai vaihtoehtoisesti vain oman ryhmäsi ajan. Yhdessä treeniryhmässä on kuusi koiraa.

HUOMIO LISÄTTY MYÖS TREENIRYHMIÄ SUNNUNTAILLE 29.1.!
Treeniryhmä 1 klo 9-11.30
Treeniryhmä 2 klo 11.30-14.00
Treeniryhmä 3 klo 14.45-17.15

Kouluttajan esittely: 
Koirat, niiden kanssa harrastaminen ja toisten koirakoiden valmentaminen ovat minulle henki ja elämä. Harrastan ja kisaan koirieni kanssa monipuolisesti eri lajeissa, tällä hetkellä painottaen pk-hakuun ja jälkeen, tokoon ja noseworkiin.
Olen noseworkin koulutusohjaaja ja ylituomari. Treenikavereinani minulla on malinoisuros Mauri ja malinoisnarttu Irma. Sairaseläkkeellä sohvan lämmittämistä harrastaa australiankarjakoiranarttu Rita. Tärkeintä harrastamisessa on uuden oivaltamisen ilo, vahva yhteys ja hyvä suhde koiraan. Toisten koirakoiden valmentamisessa parasta on nähdä, miten jokainen koirakko askel askelelta lähestyy omaa suurinta potentiaaliaan tiiminä, selättää haasteita ja saavuttaa tavoitteitaan. 

Elli kouluttaa Jyväskylässä Koiravalmennus Motivaatiossa noseworkia, tokoa, pk-tottista ja pentukursseja.

tammikuu


Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.